promo-zsm
promo-zsm

В’єтнам також скасовує обмеження на імпорт німецької свинини

Сінгапур та В'єтнам підписали Угоду про вільну торгівлю з ЄС, і їх уряди погодились взяти до уваги принцип регіоналізації.
pigcentre

Сінгапур та В’єтнам підписали Угоду про вільну торгівлю з ЄС, і їх уряди погодились взяти до уваги принцип регіоналізації.

Нагадаємо: Сінгапур дозволив імпорт свинини з Німеччини

Німеччині вдалося відновити частину своїх ринків експорту свинини в Азії. Відбулось це після 6 місяців переговорів щодо принципу регіоналізації, що застосовувався в ЄС. Заборона була введена у вересні 2020 року після того, як країна повідомила про свій перший випадок АЧС серед популяції диких кабанів. Однак на цьому тижні В’єтнам та Сінгапур вирішили пом’якшити обмеження щодо імпорту німецької свинини, оскільки вірус на фермах не був виявлений. За останні деклька років обидві країни підписали Угоду про вільну торгівлю з ЄС.

“Зараз у м’ясній промисловості є надія, що В’єтнам може відкрити двері для нових ринків у регіоні. Ситуація на ринку свиней помітно покращується”, – прокоментувала німецька свинарська асоціація, яку цитує Bloomberg.

Однак доступ до китайського ринку, найбільшого імпортера німецької свинини в 2020 році, а також до філіппінського ринку все ще заблокований. Ведуться переговори з Китаєм щодо відновлення імпорту свинини з Німеччини та з Японією, країною, яка нещодавно відкрила свій ринок для угорської свинини, хоча на східноєвропейську країну АЧС впливає набагато серйозніше.

Джерело: euromeatnews.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *