promo-zsm
promo-zsm

Beyond Meat відкриває завод у Китаї

Beyond Meat відкриває завод у Китаї
НС_CIAB_АМГ

Виробник замінників м’яса на рослинній основі Beyond Meat Inc. готовий приступити до масштабної робити у Китаї. Компанія почала виробництво в зоні економічного і технічного розвитку Цзясін поблизу Шанхая.

Завод Цзясін стане першим комплексом з пиробництва альтернативного м’яса на рослинній основі за межами Сполучених Штатів. Це дозволить компанії збільшити швидкість і ефективність виробництва для китайського ринку при зниженні витрат. Відкриття виробництва в Китаї дозволить Beyond Meat використовувати місцеві ланцюги поставок, що означає бути ближче до споживачів. Китай є одним з найбільших ринків, на який припадає 27% світового споживання м’яса, або близько 74 мільйонів тонн на рік. З цього обсягу близько половини традиційно є свинина. Саме тому Beyond Meat спеціально для Китаю розробила продукти, які імітують цей вид м’яса.

Читайте також: У McDonald`s почались продажі веганського бургера

У США Beyond Meat має широку партнерську мережу, включаючи найбільші супермаркети Walmart Inc. Крім того, Beyond Meat співпрацює з корпорацією McDonald’s, PepsiCo, Inc. і YUM! Бренди, Inc. Загалом продукція Beyond Meat продається в більш ніж 28 000 торгових точках США. Крім того, через партнерів, продукція бренду продається у великій кількості кафе, ресторанів та магазинів в Україні.

У Китаї, однак, Beyond Meat зіткнеться з серйозною конкуренцією майже відразу: Impossible Foods також оголосила про намір продавати свою продукцію, що імітує свинину на цьому ринку. Крім того, обидві компанії, ймовірно, потребуть сильної маркетингової підтримки, щоб змінити погляди китайських споживачів та заохотити їх споживати рослинну альтернативу м’ясу.

На аукціоні 8 квітня акції BYND коштували $134,87.

Beyond Meat відкриває завод у Китаї

Джерело: Freedom finance

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *