promo-zsm
promo-zsm

Оприлюднено закупівельні ціни на живих свиней на 22 – 28 квітня 2024 року

Оприлюднено закупівельні ціни на живих свиней на 22 – 28 квітня 2024 року
pigcentre

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 22 – 28 квітня 2024 року: 64-65 грн/кг на свиней живою вагою.

Прогнозується, що ціна на свиней наступного тижня буде на рівні 64-65 грн/кг.

Ціни на свиней та м’ясо влітку та восени 2024 року – це питання, яке хвилює всіх учасників ринку. Як бізнесу пристосуватися до зміни кон’юнктури на продовольчих ринках? 

Відповідь на це питання ви знайдете на головному агрофорумі року – Зерно. Свині. М’ясо, який відбудеться 12 червня в Києві.

Провідні експерти та спікери з України та світу поділяться своїми знаннями та досвідом, дадуть практичні поради, як зберегти рентабельність бізнесу в умовах нестабільності.

Не пропустіть цю унікальну можливість! Зареєструйтеся на форум вже зараз!

Зерно. Свині. М’ясо – це ваш шлях до успіху!

На німецькій біржі VEZG на наступний тиждень ціни на напівтуші кондиційних свиней – 2,20 євро/кг (93,01 грн/кг), на напівтуші свиноматок – 1,60 євро/кг (67,65 грн/кг). Ціни вказані без ПДВ.

На польській біржі CennikRolnicze середня ціна на живих свиней – 7,07  злотий/кг (69,07 грн/кг). Діапазон цін на живих свиней: 6,50 – 8,00 злотих/кг (63,50 – 78,15 грн/кг).

Динаміка цін у світі:
🔻 2,22 €/кг (-0%) у ЄС
🔻 1,48 €/кг (-2%) у Бразилії
🟢 1,86 €/кг (+13%) у США
🟢 1,44 €/кг (+6%) у Канаді

Усі ціни вказані за забійну вагу.

Свинина з України могла б зайняти своє місце в глобальному ринку і простимулювати розвиток мʼясної галузі і свинарства України.

Прогнозні ціни на живця свиней в Україні можуть різнитися за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м’ясної галузі.

Довідково

Щотижня Асоціація “М’ясної галузі” готує аналітичний прогноз закупівельних цін на живих свиней забійних кондицій, який оприлюднює на сайті асоціації та надсилає всім зацікавленим.

Прогноз базується на оцінці поточного рівня споживання свинини, змін у структурі попиту та пропозиції, вагомих чинників, які визначають стан м’ясної галузі (сезонні коливання, надходження імпорту, зміни валютних курсів тощо).

Прогнозні ціни акумулюють статистичну інформацію щодо цінової динаміки на ринку та слугують орієнтиром для м’ясопереробних підприємств і свинокомплексів.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *