promo-zsm
promo-zsm

Прогноз ОЕСР-ФАО щодо виробництва м’яса у світі до 2030 року

Прогноз ОЕСР-ФАО щодо виробництва м’яса у світі до 2030 року
НС_CIAB_АМГ

Очікується, що збільшення поголів’я тварин в Китаї та США призведе до глобального під’йому виробництва м’яса.

Наприкінці 2030 року світові запаси м’яса можуть досягти 374 мільйонів тонн, згідно з останнім звітом ОЕСР та ФАО. Експерти обох організацій вважають, що більша частина загального приросту виробництва м’яса припаде на Китай, за ним розташується Бразилія та США. 

Однак особливого збільшення виробництва зазнає біле м’ясо. Яловичина зросте на 5,9%, свинина на 13%, виробництво птиці збільшиться на 17,8%, а овець – на 15,7%. 

Збільшення виробництва свинини залишатиметься повільним протягом наступних трьох років через поступове відновлення від спалахів АЧС у Китаї, Філіппінах та В’єтнамі. 

Передбачається, що повністю процес відновлення в Китаї завершиться у 2023 році. Це відбудеться за допомогою підтримки швидкого розвитку великих виробничих потужностей, які забезпечують біозахист тварин. 

Повідомляється, що зростання світового споживання м’яса протягом наступного десятиліття збільшиться на 14%. В основному, це зумовлено зростанням доходів населення – свідчить звіт ОЕСР та ФАО.

Міжнародна торгівля м’ясом буде розширюватися у відповідь на зростаючий попит з країн Азії та Близького Сходу, де виробництво залишатиметься недостатнім для задоволення існуючого попиту.

Також читайте, що в червні Бразилія встановила рекорд в експорті свинини.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *