promo-zsm
promo-zsm

В червні Бразилія встановила рекорд в експорті свинини

В червні Бразилія встановила рекорд експорту свинини
pigcentre

Цього червня Бразилія повідомила про черговий рекорд експорту свинини. Перший місяць літа закінчився для Бразилії з доходом в 270,2 млн. доларів.

“Відновлення після карантинних обмежень COVID-19 в різних регіонах світу позитивно вплинуло на експорт в цій галузі. Низька пропозиція серед конкуруючих країн, таких як США, змусила Бразилію збільшити свою участь у світовій торгівлі свининою. Враховуючи прогнози, вона повинна бути в центрі уваги протягом всього 2021 року”, – дав оцінку Луїс Руа, директор асоціації ABPA.

Статистика за перше півріччя показує, що Бразилія може досягти чергового рекорду в експорті свинини за весь 2021 рік. За перші шість місяців південноамериканський виробник експортував 562 700 тонн свинини (+17,39%) на суму 1,349 млрд (+25,4% у порівнянні з минулим роком).

“Це вражаючі цифри, які демонструють життєздатність галузі навіть у розпал пандемії. У той же час, ми не можемо забути, що цей сегмент економіки страждає від виробничих витрат. Наприклад, від цін на сою або на корм. Всі ці болючі теми будуть домінувати в обговореннях на коференції PorkExpo 2022”, – сказала Флавія Роппа, організатор та Президент заходу.

Нагадаємо, що Китай виробляє найбільшу кількість свинини за останні 7 років.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *