promo-zsm
promo-zsm

Виробництво штучного м’яса – ноу-хау в Ізраїлі

Червоне м'ясо
НС_CIAB_АМГ

У місті Реховот відкрився перший у світі завод з виробництва штучного м’яса, який належить стартапу Future Meat Technologies. Завод розташований недалеко від Наукового інституту Вейцмана і щодня виробляє 500 кілограмів м’яса.

Поки що дослідникам в лабораторних умовах вдалося створити курку, свинину та баранину. Яловичина буде вироблятися протягом найближчих кількох місяців. 

“Відкриття такої фабрики знаменує величезний крок на шляху виходу “Future Meat Technologies” на ринок, що є дуже важливим початком виведення нашої продукції на полиці до 2022. Наявність діючого завода прискорює кл”, – сказав Ром Кшук (генеральний директор організації).

Продукція створюється без шкоди для тварин та без генетичних модифікацій, повідомляє компанія. Крім того, очікується, що виробничий процес Future Meat, у порівнянні із класичним методом виробництва, призведе до:

  • скорочення кількості викидів парникових газів (до 80%);
  • зменшення використання площі землі (на 99%);
  • зменшення використання прісної води (на 96%). 

Наступного року компанія планує відкрити ринок штучного м’яса в США. В даний час Future Meat Technologies бере участь у процесі затвердження свого виробничого підприємства з регулюючими органами в кількох країнах світу. 

Також нагадаємо, що данські інженери показали інноваційні холодильні системи

Джерело

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *