promo-zsm
promo-zsm

Стартап по 3D-друку м’яса зібрав $29 млн інвестицій

Стартап по 3D-друку м'яса зібрав $29 млн інвестицій
НС_CIAB_АМГ

Ізраїльський стартап Redefine Meat планує запустити свої замінники м’яса, що виготовлені за допомогою 3D-друку, по всьому світу після залучення $29 млн фінансування на чолі з венчурними фірмами Happiness Capital і Hanaco Ventures, повідомляє Reuters.

Компанія Redefine Meat розробила технологію виробництва замінників м’яса на рослинній основі на 3D-принтерах. Інвестиції дозволять їй створити масштабну пілотну лінію перед розгортанням промислових 3D-принтерів виробництва замінників м’яса пізніше цього року, йдеться в заяві.

М’ясні альтернативи на рослинній основі ростуть швидко, оскільки споживачі хочуть зменшити споживання м’яса, задля здоров’я, добробуту тварин та навколишнього середовища.

Beyond Meat і Nestle запустили рослинні гамбургери та ковбаси, спираючись на інші технології, в той час як компанії, що спеціалізуються на 3D-друку м’яса, такі як Redefine Meat або іспанська Novameat, намагаються вирішити найбільшу зараз проблему – створення рослинного замінника стейка з яловичини.

CPT Capital, що є раннім прихильником Redefine Meat, і нові інвестори, такі як Losa Group, Sake Bosch і K3 Ventures, також приєдналися до фінансування, повідомляє Redefine Meat.

Співзасновник і головний виконавчий директор Ешхар Бен-Шітріт сказав, що це “великий крок” для компанії, яка має намір співпрацювати з дистриб’юторами по всьому світу.

Минулого місяця вони почали співпрацю з ізраїльським дистриб’ютором м’яса Best Meister для продажу в ресторанах в Ізраїлі. Вони планує увійти в Європу, починаючи з Німеччини та Швейцарії, в найближчі місяці, а потім на ринки Азії та Північної Америки пізніше цього року.

Джерело: Euromeatnews

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *