promo-zsm
promo-zsm

Topigs Norsvin удосконалює свиней за виходом преміальних частин

удосконалення свиней Topigs Norsvin
pigcentre

Topigs Norsvin додав до своєї селекційної програми відбір за виходом преміальних частин туші за даними КТ-сканування. Це останнє нововведення від компанії дозволяє підвищити цінність туші, забійний вихід, вибираючи найкращих свиней для отримання більш високих показників. Це доповнення до племінної програми додає цінності інтегрованому ланцюгу свинини, зокрема, для кого цінність туші базується на вартості таких преміальних частин, як лопатка, корейка, грудинка та шинка.

Topigs Norsvin додав преміальні цінності до своєї програми розведення для всіх основних ліній хряків та свиноматок. Молодим племінним хрякам цих ліній проводять КТ у випробувальних центрах в Канаді та Норвегії. Ці КТ-зображення створюють високоточне зображення складу живого племінного хряка. Це дає дуже надійну оцінку генетичних властивостей цих хряків. Після КТ хряків використовують у програмі розведення.

Topigs Norsvin TN70

Нагадаємо, як розводять свиней, що мають стійкість до хвороб.

За допомогою цього останнього застосування технології КТ Topigs Norsvin робить великий інноваційний крок вперед і встановлює новий золотий стандарт для генетичного поліпшення якості та виходу туші. Результатом є вища прибутковість в інтегрованому ланцюжку створення свинини.

Джерело: пресслужба компанії

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *