promo-zsm
promo-zsm

Бразилія досягла найбільшого виробництва свинини за останні 24 роки

Бразилія досягла найбільшого виробництва свинини за останні 24 роки
pigcentre

За статистичними даними, другий квартал цього року для Бразилії відзначився зростанням виробництва свинини на 7,6% порівняно з 2 кварталом 2020 року та найбільшим значенням виробництва за останні 24 роки.

Дані, опубліковані Бразильським інститутом географії та статистики (IBGE), показують, що забій свиней досяг свого 24-річного максимуму у другому кварталі цього року. У місячному індексі найкращі результати були зареєстровані у квітні, травні та червні, що забезпечило запис про історично високий показник забою свиней з 1997 року.

Рекордний забій на 923 560 голів був наслідком збільшення виробництва у 18 із 25 бразильських штатів. Також рекордні значення зумовлені зростанням внутрішнього споживання свинини в Бразилії, а також доступною вартістю свинини порівняно з іншими видами м’яса. 

Опитування, проведене Бразильською асоціацією тваринного білка (ABPA), опубліковане у квітні цього року, вказує на збільшення споживання свинини в бразильських домогосподарствах та перевагу цього виду м’яса у порівнянні з яловичиною. 

У реальних цифрах це означає, що 80% людей віддають перевагу свинині, поступаючись лише курятині.

Також читайте: Виробництво яловичини і свинини в Канаді у 2022 році зменшиться.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *