За статистичними даними, другий квартал цього року для Бразилії відзначився зростанням виробництва свинини на 7,6% порівняно з 2 кварталом 2020 року та найбільшим значенням виробництва за останні 24 роки.
Дані, опубліковані Бразильським інститутом географії та статистики (IBGE), показують, що забій свиней досяг свого 24-річного максимуму у другому кварталі цього року. У місячному індексі найкращі результати були зареєстровані у квітні, травні та червні, що забезпечило запис про історично високий показник забою свиней з 1997 року.
Рекордний забій на 923 560 голів був наслідком збільшення виробництва у 18 із 25 бразильських штатів. Також рекордні значення зумовлені зростанням внутрішнього споживання свинини в Бразилії, а також доступною вартістю свинини порівняно з іншими видами м’яса.
Опитування, проведене Бразильською асоціацією тваринного білка (ABPA), опубліковане у квітні цього року, вказує на збільшення споживання свинини в бразильських домогосподарствах та перевагу цього виду м’яса у порівнянні з яловичиною.
У реальних цифрах це означає, що 80% людей віддають перевагу свинині, поступаючись лише курятині.
Також читайте: Виробництво яловичини і свинини в Канаді у 2022 році зменшиться.
Джерело: euromeatnews.com.
Коментарі: