promo-zsm
promo-zsm

В Українському McDonald’s з’явиться штучне м’ясо від Beyond Meat

В Українському McDonalds з'явиться штучне м'ясо від Beyond Meat
НС_CIAB_АМГ

У 2022 році McDonald’s розпочне тестові продажі бургера McPlant з котлетою з рослинного м’яса в Україні. У разі успішного тестування, веганський бургер може стати доступним в українській мережі фаст-фуд як повноцінна позиція в меню.

“У наступному році ми маємо намір протестувати бургер McPlant зі штучного м’яса. Якщо тест пройде добре, тоді, ймовірно, через деякий час цей бургер буде запущений в Україні”, – говорить представник McDonalds в Україні Олеся Муджирі.

Вона підкреслила, що тестові продажі почнуться не з початку 2022 року, а, крім того, можуть проходити в декілька хвиль. Продаватися McPlant буде в обмеженій кількості ресторанів і в різних регіонах.

Муджирі також додала, що якби McDonald’s запустив продажу McPlant в Україні вже зараз, то бургер коштував би дуже дорого. Причина – в дуже невеликій кількості споживачів рослинного м’яса в Україні. Попит на веганські страви, за словами Муджирі, зростає, але “дуже маленькими сотими відсотка”.

“Чим більше цей продукт будуть купувати в мережі, тим дешевше він буде коштувати. Зараз [перед тестом у 2022 році] ми намагаємося побудувати рецептуру McPlant таким чином, щоб бургер був доступний”, – зазначила Муджирі.

Веганські котлети для McPlant в рамках глобального контракту c McDonald’s поставляє компанія Beyond Meat, найбільший світовий виробник м’яса на рослинній основі. Для українських ресторанів американської мережі в цьому сенсі також винятків не буде, запевнила Алеся Муджирі.

Першими з європейських країн, де McDonald’s почав продавати свій веганські бургер, стала Данія і Швеція – тестові продажі в Скандинавських країнах почалися ще в січні.

Також читайте: Великобританія переживає труднощі з експортом свинини.

Джерело: ubr.ua.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *