promo-zsm
promo-zsm

Виробництво яловичини і свинини в Канаді у 2022 році зменшиться

Виробництво яловичини і свинини в Канаді у 2022 році зменшиться
pigcentre

Наслідки цьогорічної посухи призведуть до меншої кількості телят, а високі витрати на корми негативно вплинуть на галузь свинарства в 2022 році.

У звіті Міністерства сільського господарства США прогнозується скорочення яловичини і свинини в Канаді в наступному році. Наслідки цьогорічної посухи призведуть до меншої кількості канадських телят у 2022. Крім того, за прогнозами, виробництво яловичини скоротиться на 1%, так як очікується зменшення середньої ваги туші.

Що стосується свиней, то їх виробництво скоротиться на 2% через зниження середньої ваги туші. Як і у випадку з яловичиною, Сполучені Штати залишатимуться основним імпортером свинини в Канаді.

Експорт живих свиней в 2022 році також дещо зменшиться. Це спровоковано нещодавнім вирішенням трудового конфлікту, який більше 4 місяців спричиняв застої в переробних потужностях країни.

З іншої сторони, експорт свинини залишиться стабільним у порівнянні з обсягом 2021 року – через глобальний попит, який спричиняє АЧС в різних куточках світу. Імпорт дещо збільшиться через зниження власного виробництва.

Також читайте: Старт першої української електронної біржі тварин та м’яса – Meattrade.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *