Останній звіт щодо замороженої продукції в США показує, що запаси червоного м’яса та птиці зменшились.
Останній звіт про холодне зберігання Національної служби статистики сільського господарства США, опублікований цього тижня, показує знижений рівень замороженого м’яса та птиці, а також помітне зменшення загальних запасів замороженних фруктів.
На кінець травня загальний обсяг запасів м’яса та птиці (крім качки) становив трохи більше 2 мільярдів фунтів (907 тис. т.). Це приблизно на 190 мільйонів фунтів (86 тис. т.) менше, ніж рік тому. Усі категорії м’яса та птиці за рік зменшились, проте найбільші витрати зафіксовані саме з курячого м’яса.
Читайте також:
Лаос отримав квоту на експорт тварин до Китаю
Загальний рівень червоного м’яса та птиці знизився з початку пандемії Covid-19 у 2020 році, коли заводи з упакування м’ясних виробів зазнали серйозних збитків.
На початку карантинних обмежень значно знизились і запаси замороженої свинини. Однак, починаючи з травня минулого року, свинина більше не зазнає такого падіння, але також і не відновлює свій докарантинний рівень.
Загальна кількість замороженої свинини склала 461 мільйон фунтів (209 тис. т.), що на 7 мільйонів фунтів (3 тис. т.) менше порівняно з минулим роком.
Також нагадуємо, що уряд повернув ПДВ 20% на деякі види сільскогосподарської продукції.
Джерело: thepigsite.com.
Коментарі: