В жовтні Impossible Foods випустить свою штучну свинину на рослинній основі в Гонконзі та в Сінгапурі. Тим самим, компанія намагається зміцнити свої позиції в зростаючому бізнесі рослинного м’яса.
Каліфорнійська компанія заявила, що штучна свинина буде доступна у 120 ресторанах Гонконгу у вигляді фаршу. Продукт у вигляді напівфабрикату також буде продаватися в деяких продуктових магазинах цього ж міста. А з 23 вересня компанія дебютує в Нью-Йоркському ресторані Momofuku Ssam Bar.
Читайте також:
В курятині на Волині виявили сальмонелу
Impossible Foods вивчає можливість публічного розміщення акцій (IPO) протягом наступних 12 місяців. Продукт компанії, який виготовлений з ключового інгредієнта – сої – виходить на ринок Гонконгу. Саме в той час, коли у фінансовому центрі Азії вже працюють бренди зі штучним м’ясом – наприклад, Omnipork Green Monday.
Представники компанії Impossible Foods попереджають, що спочатку продукт коштуватиме вище, ніж натуральна свинина. Але компанія прагне постійно знижувати ціни, як це було зроблено для власного продукту «Impossible Beef».
“Ми дійсно оптимізуємо наш виробничий процес кожного місяця, і постійно збільшуємо нашу виробничу присутність. В міру того, як ми завантажуємо виробництво, ми знизимо собівартість продукту”, – сказав представник компанії.
Джерело: thepigsite.com.