promo-zsm
promo-zsm

Impossible Foods запускає штучну свинину в Гонконзі

Impossible Foods запускає штучну свинину в Гонконзі
НС_CIAB_АМГ

В жовтні Impossible Foods випустить свою штучну свинину на рослинній основі в Гонконзі та в Сінгапурі. Тим самим, компанія намагається зміцнити свої позиції в зростаючому бізнесі рослинного м’яса.

Каліфорнійська компанія заявила, що штучна свинина буде доступна у 120 ресторанах Гонконгу у вигляді фаршу. Продукт у вигляді напівфабрикату також буде продаватися в деяких продуктових магазинах цього ж міста. А з 23 вересня компанія дебютує в Нью-Йоркському ресторані Momofuku Ssam Bar.

Impossible Foods вивчає можливість публічного розміщення акцій (IPO) протягом наступних 12 місяців. Продукт компанії, який виготовлений з ключового інгредієнта – сої – виходить на ринок Гонконгу. Саме в той час, коли у фінансовому центрі Азії вже працюють бренди зі штучним м’ясом – наприклад, Omnipork Green Monday.

Представники компанії Impossible Foods попереджають, що спочатку продукт коштуватиме вище, ніж натуральна свинина. Але компанія прагне постійно знижувати ціни, як це було зроблено для власного продукту «Impossible Beef».

“Ми дійсно оптимізуємо наш виробничий процес кожного місяця, і постійно збільшуємо нашу виробничу присутність. В міру того, як ми завантажуємо виробництво, ми знизимо собівартість продукту”, – сказав представник компанії.

Джерело: thepigsite.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *