

«Гібридне» м’ясо складється на 50% з натурального м’яса і на 50% з альтернативного, створеної на рослинній основі. За словами виробника віденського стартапу Rebel Meat, продукти містять цвітну капусту, моркву і пшоно.
Гібридні продукти призначені для тих, хто навмисно знижує споживання м’яса, але не хоче ставати повністю вегетаріанцем.
Читайте також: Альтернативу м’ясу створюватимуть з повітря
Крім заморожених бургерних котлет, з якими Rebel Meat з’явився на ринку в минулому році, з квітня в асортимент додадуть сосиски, сир і фарш, в яких половина продукту є альтернативним білком. Ці вироби з’являться на полицях Billa Plus в невеликих упаковках по 220 і 300 грамів.
“З новими продуктами на ринку ми зможемо охопити ще більше людей і замінити класичні ковбаси нашим варіантом 50:50. Rebel Meat хоче допомогти людям скоротити споживання м’яса”, – пояснює Корнелія Хабахер, засновник і директор Rebel Meat. – “І чим більше людей їдять ще трохи менше м’яса, тим більший ефект – навіть більший, ніж якби було кілька людей, що взагалі не їдять м’ясо”.
Джерело: sfera.fm