promo-zsm
promo-zsm

На Київщині збудують новий м’ясокомбінат

На Київщині збудують новий м’ясокомбінат
НС_CIAB_АМГ

Група компаній «Нива Переяславщини» має намір побудувати новий м’ясокомбінат. Про це заявив власник ГК «Нива Переяславщини» Олександр Мостіпан, йдеться в повідомленні компанії.

Він зазначив, що компанія в минулому році практично завершила будувати 12-й комплекс, залишилися деякі доопрацювання, щоб його можна було ввести в експлуатацію. Крім того, стабільна робота компанії в 2020 році поклала початок будівництва заводу по рендерингу і нарощування елеваторних потужностей.

«Не дивлячись на непростий рік в рослинництві, наші аграрії все-таки змогли забезпечити поголів’я якісним і поживним кормом, тому кількість поросят зросла з 220 до 257 тис. Придбали 11 одиниць техніки, в тому числі трактори, валкообразователь, телескопічні навантажувачі, спецтехніку для перевезення тварин , плуги, тюкопрес та інше», – додав Мостіпан.

Читайте також: «ЛембергМіт»: 20 років на шляху від імпортера до виробника

Для м’ясопереробки, за його словами, взагалі рік був позитивним: перероблено 68,5 тис. голів, що на 10% більше торішнього.

Розширено наша торгова мережа … В минулому році ми відкрили для себе черкаський регіон і впевнено нарощуємо в ньому свою присутність, співпрацюємо з великими торговельними мережами. Тут є значний резерв, не вистачає тільки виробничих потужностей, а ось з появою нового м’ясокомбінату, ця робота вийде на новий рівень», – сказав він.

За словами Мостіпана, давні партнери компанії – ЄБРР і МФК – надалі готові фінансувати програми «Ниви Переяславщини» в рослинництві, виробництві комбікормів, будівництві нового м’ясопереробного заводу.

Джерело: AgroPolit

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *