«ЛембергМіт»: 20 років на шляху від імпортера до виробника

«ЛембергМіт»: 20 років на шляху від імпортера до успішного виробника
last summer day 2021

Цього року двадцятиріччя на ринку відсвяткував один з флагманів вітчизняної м’ясної галузі — ТзОВ «ЛембергМіт». Компанія з Львівщини, почавши свій шлях як імпортер свинини, за два десятиліття пройшла шлях від невеликого підприємства до одного з найуспішніших операторів ринку м’яса, стала одним з найпотужніших вітчизняних м’ясопереробних підприємств з випуском продукції понад 2500 тонн на місяць.

Підприємство спеціалізується на забої свиней, їх обвалюванні та постачанні у якості сировини. Понад двадцять вітчизняних фермерських господарств за прямими контрактами вирощують для підприємства свиней найвищої якості, що підтверджено міжнародними сертифікатами. Реалізує свою продукцію підприємства як в Україні, так і на експорт, зокрема, у Гонконг, В’єтнам, Грузію, Анголу, Конго та інші країни.

«ЛембергМіт»: 20 років на шляху від імпортера до виробника

Як «старожил» вітчизняного ринку м’яса, який не лише спостерігав за його розвитком, але й активно брав участь у його розвитку, директор компанії «ЛембергМіт» Віталій БАЛУХ розповідає про найважливіші здобутки за два десятиліття галузі загалом та підприємства зокрема.

Які події за ці 20 років були найвизначнішими для ринку загалом і для вашої компанії зокрема?

Якщо говорити про найвизначніші події на ринку за останні два десятиліття, то найвагомішим було те, що Україна переорієнтувалася з імпортної свинини на продукцію вітчизняного виробництва.

Коли ми тільки робили перші кроки, займалися імпортом і дуже рідко звертали увагу на вітчизняне м’ясо. Пройшли роки, вітчизняне свинарство розвинулося у потужну галузь і докорінно змінило профілі діяльності багатьох операторів ринку.  

Також важливим кроком для розвитку ринку м’яса стало створення галузевих асоціацій. Це мало багато позитивних наслідків, один з яких – більша готовність операторів ринку м’ясопереробки ділитися досвідом та вибудовувати здорові конкурентні відносини.

«ЛембергМіт»: 20 років на шляху від імпортера до виробника

Щодо здобутків компанії, то краще за все говорять цифри. Ще десять років тому ми дивилися знизу вгору на лідерів ринку, і навіть не могли подумати, що колись  зможемо вийти на їхній рівень — потужності забою 300−500 голів на день. Станом на сьогодні ми можемо забивати 1,5−1,7 тисяч голів на добу, і це не межа для підприємства.

Місія нашої Компанії – доносити до українського ринку найкращі світові практики, найновіші технології в м’ясопереробці. Тому інвестували кошти в потужності, які відповідають найвищим стандартам та вимогам ISO та HACCP. Наша гордість — величезний автоматизований склад потужністю 4 тис. тонн, що дає нам змогу щодоби заморожувати 100 тонн м’яса та зберігати його в автоматизованій холодильній камері при температурі від +8 до -15 градусів. Такі потужності в Україні має тільки компанія «ЛембергМіт».

Чого хотіли б досягнути протягом найближчих років?

На наступні п’ять років маємо досить амбітні плани. Безперечно, плануємо продовжувати нести найкращі світові інновації у вітчизняні практики м’ясопереробної галузі. Окрім того, мріємо, щоб Україна стала повноцінним гравцем глобального ринку свинини. Ми переконані, що це буде достойною винагородою операторам, які правильно структурно розвиваються, а від цього виграють усі — і виробники свинини, і переробники.

Які, на Вашу думку, основні “секрети” успішної компанії?

Звичайно, що головний секрет успіху будь-якій роботи – це щоденна  наполеглива праця. І не має значення, скільки років компанія на ринку, чи вона ”новачок”, чи лідер ринку, “розслаблятися” не можна ніколи! Також має значення, з ким працюєш, так званий людський фактор. Щиро кажучи, ні найкраща ціна продукції підприємства на ринку, ні найсучасніше обладнання та технології виробництва не можуть гарантувати успіху без надійної професійної команди. Лише маючи висококласні кадри, об’єднані у сильну команду, можна досягнути практично будь-яких поставлених амбітних цілей. І ще дуже важливий настрій, з яким працівник йде на роботу, на якій би посаді він не працював. Тому ми — компанія з позитивним кліматом в колективі, забезпечення якого є одним з ключових принципів нашої роботи і, водночас, запорукою нашого успіху.

Читайте також: Кров у вашому м’ясі – це не те, що ви думаєте

Джерело: harch.tech

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *