promo-zsm
promo-zsm

З 2022 року США акцентує увагу на внутрішній ринок м’яса

З 2022 року США акцентує увагу на внутрішній ринок м’яса
НС_CIAB_АМГ

За прогнозом CoBank, економічні пропозиції та високий попит на м’ясо в США підвищать ціни, незважаючи на невизначеність в майбутньому експорті.

Промисловість м’яса США буде спиратися на внутрішній попит протягом наступних 12 місяців. Очікується, що експорт потрапить у невизначеність через закінчення першої фази торговельної угоди з Китаєм.

Останні прогнози CoBank показують, що попит на внутрішньому ринку залишався високим до 2021 року, незважаючи на зростання цін на 12% за перші 10 місяців року.

«Очікується, що прибутковість для переробників залишиться до першої половини 2022 року. І це не дивлячись на низку проблем: збільшення роздрібних цін, скорочення поставок ВРХ, постійні проблеми з розведенням бройлерів і скорочення поголів’я свиноматок.

Прогноз пропозиції передбачає, що споживання м’яса на душу населення в США, ймовірно, вже досягло піку на рівні 225 фунтів (102 кг) на рік у 2020 році і знизиться щонайменше до 2023 року», – пише Браян Ернест, аналітик CoBank з тваринництва.

На початку 2021 року вітер рекордної прибутковості для переробників яловичини, як очікувалося, принесе значне розширення потужностей забою. Проте це не так. Низькі ціни на худобу на фермах у період з 2019 до середини 2021 року в поєднанні з надзвичайною посухою на заході США створили основу для зниження поставок худоби дпринаймні на наступні 2-3 роки.

Очікуйте, що великі переробники та менші незалежні компанії будуть жорстоко боротися за постачання кормів для великої рогатої худоби, що, у свою чергу, підвищить ціни на худобу.

Очікується, що ставки заробітної плати та загальні витрати на оплату праці залишаться стабільно високими у 2022 році.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *