promo-zsm
promo-zsm

Чому ціни на м’ясо завищені в усьому світі

Труднощі на виробництві
pigcentre

М’ясо свиней на світових ринках має завищенні ціни, оскільки більшість виробників переживають труднощі: наслідки пандемії Covid-19 та АЧС.

АЧС та Китай

Китайська народна республіка зазнає скорочення стада внаслідок нових спалахів АЧС та інших проблем зі здоров’ям тварин. Незважаючи на попередні очікування щодо збільшення кількості тварин, поголів’я свиноматок є таким, яким і було в 2020 році та буде збільшуватися до кінця року. Навіть за прогнозованого збільшення виробництва, Китай зіштовхнеться з дефіцитом свинини і продовжить імпортортувати з інших країн світу. 

М’ясо у США

Ціни на свиней зросли на 68% з початку року через зменшення обсягів ринкових поставок свиней. Великий попит на шинку та грудинку в купі зі зменшеним імпортом в країну та обмеженими запасами замороженної продукції потребує підтримки. Мала кількість робочої сили залишається проблемою і сприяє збільшенню кінцевої ціни за м’ясну продукцію.

Європейська підтримка

З початку року ціни на свиней у ЄС підскочили на 22% через обмеження поставок. Незважаючи на труднощі, виробництво зростає в Іспанії, Данії та Нідерландах аби компенсувати незначне зменшення обсягів у Німеччині та Італії. Експорт залишається значним, незважаючи на заборону торгівлі німецькою свининою.

Бразилія та невдалий врожай

Виробники намагаються компенсувати майже 100% збільшення витрат на корм через затримку посіву та невтішного першого врожаю. Вигода від рекордного експорту більш ніж компенсує слабкий внутрішній попит, що відображається на цінах тварин та їх м’яса.

Рекомендуємо ознайомитися із найбільшими свинкомплексами світу.

Джерело: thepigsite.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *