promo-zsm
promo-zsm

Нова стратегія боротьби із фальсифікатом на ринку м’яса

Нова стратегія боротьби із фальсифікатом на ринку м’яса
НС_CIAB_АМГ

Держпродспоживслужба в I кварталі 2021 року вилучила 5,4 тонни фальсифікованого м’яса, з них 3,3 тонни – м’ясо птиці, 2,1 тонни – м’ясо та м’ясопродукти. Питання боротьби з фальсифікатом обговорювалися під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та виконавчого директора Асоціації “М’ясної галузі” Миколи Бабенка.

Крім того, під час зустрічі також обговорювалися питання розвитку м’ясної галузі в Україні. «Разом із профільною Асоціацією будемо проводити спільні дії для збереження та розвитку в Україні м’ясної галузі, галузей тваринництва та птахівництва. Важливо, щоб вітчизняні виробники зазначених галузей мали можливості для зростання, а українські споживачі при цьому отримували якісну та безпечну продукцію», – зазначила Владислава Магалецька.

Микола Бабенко також зазначив: “Тінізація та фальсифікат на ринку м’яса наносять шкоду не тільки економіці держави, а й споживачам. Продукти мають бути безпечні, а виробництво м’яса легальним і сертифікованим – інакше покупці замість користі ризикують здоров’ям.”

Держпродспоживслужба та Асоціація “М’ясної галузі” домовилися про співпрацю з метою стабілізації цін на ринку м’яса та м’ясних продуктів, а також живих птиці, свиней, великої та дрібної рогатої худоби та овець.

НС_CIAB_АМГ

Ключовим завданням взаємодії визначено формування стабільного та прогнозованого ринку, забезпечення українського споживача поживними і доступними продовольчими продуктами.

Нагадаємо, що Асоціація “М’ясної галузі” та ДПСС підписали Меморандум про стимулювання розвитку експорту з України м’яса та м’ясних продуктів.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *