promo-zsm
promo-zsm

Суд відкрив справу щодо банкрутства Комплексу Агромарс

Суд відкрив справу щодо банкрутства Комплексу Агромарс

Господарський суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо банкрутства компанії «Комплекс Агромарс».

Згідно з судовими матеріалами, компанія «Інтер Вей Капітал» звернулася до суду із заявою про відкриття провадження у справі щодо банкрутства у зв’язку із наявною і непогашеною заборгованістю.

За твердженнями заявника, у «Комплекс Агромарс» є заборгованість в розмірі 213,9 млн грн.

Як випливає з матеріалів справи, «Інтер Вей Капітал» направило 19.04.2021 року на адресу боржника та поручителя вимогу-повідомлення про відступлення права вимоги і про необхідність погашення заборгованості, із зазначенням нових банківських реквізитів, однак зазначена вимога виконана не була.

Довідка: Згідно з аналітичною системою YouControl, засновником «Інтер Вей Капітал» є венчурний інвестфонд «Генезис капітал». Кінцевими бенефіціарними власниками є Василь Астіон і Євген Астіон.

Згідно із рішенням, суд визнав грошові вимоги «Інтер Вей Капітал» до компанії «Комплекс Агромарс» в розмірі 213,9 млн грн, в тому числі 158,43 млн грн, які забезпечені заставою (іпотекою) майна боржника. Крім того, суд ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів «Комплексу Агромарс».

Також суд заборонив боржнику і власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення про ліквідацію, реорганізацію боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

Також читайте, що ринок штучного м’яса може досягти 25 млрд за 10 років.

Джерело: ЄДРДР.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *