promo-zsm
promo-zsm

Британські переробники ще раз попереджають про критичну нестачу робочої сили

Британські переробники ще раз попереджають про критичну нестачу робочої сили
НС_CIAB_АМГ

Британська асоціація переробників м’яса (BMPA) ще раз закликала уряд вирішувати проблему, що склалася в м’ясній промисловості країни. Асоціація попереджає, що подальше невирішення ситуації буде причиною припинення виробничих ліній.

Нік Аллен, генеральний директор BMPA, зазначає: «З виробничих ліній ми кожен день чуємо про дефіцит кваліфікованих робітників, що досягає критично високого рівня. Ми також отримували повідомлення від заводів, які мали дефіцит від 10% до 16% робочих місць. На додаток до цього, ми також чуємо від деяких членів, що 5-10% робочої сили переробних заводів через додаток на телефоні отримали повідомлення-рекомендацію самоізолюватися», – говорить голова Асоціації.

“Станом на сьогодні наша галузь зазнає небувалих збитків. Щоранку зустрічі керівників переробних заводів починаються з питань: «Хто з працівників з’явився сьогодні на роботі? Що ми можемо зробити, щоб завод працював на повну потужність?».

«Залежно від того, хто з  персоналу приходить зранку на роботу, впливає на виробництво різних асортиментів продукції. Але загалом дефіцит робітників впливає на позиції товарів, для виробництва яких потрібно більше працівників. Саме ці виробничі лінії скорочуються першими».

Якщо ситуація з робочою силою у Великобританії погіршиться ще більше, переробники будуть змушені зупиняти свої виробничі потужності. Саме з цієї причини Британська асоціація переробників вже кілька місяців закликає уряд додати м’ясників до Списку дефіцитних професій. Це дозволить галузі тимчасово заповнювати зростаючі вакансії закордонними працівниками, поки не пройде нинішня криза.

Також читайте, що суд відкрив справу щодо банкрутства Комплексу Агромарс.

Джерело: meatmanagement.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *