promo-zsm
promo-zsm

США спрощують переробку свинини та птиці

pigcentre

Міністерство сільського господарства США (USDA) ініціює зміни для підвищення ефективності переробки свинини та птиці, одночасно зберігаючи високі стандарти безпеки харчових продуктів.

USDA Брук Роллінс оголосила про усунення застарілих адміністративних вимог, які уповільнювали виробництво та створювали додаткові витрати для американських виробників.

«Америка є світовим лідером у виробництві свинини та птиці, і ми прагнемо забезпечити конкурентоспроможність наших виробників, усунувши зайву бюрократію», – заявила Роллінс.

Швидше виробництво без шкоди для безпеки

Згідно з новою політикою, Служба інспекції з безпеки харчових продуктів (FSIS) надасть підприємствам дозвіл на збереження підвищених швидкостей ліній переробки. Це дозволить переробним заводам ефективніше задовольняти попит без надмірного державного регулювання.

Крім того, FSIS більше не вимагатиме від підприємств дублюючих даних щодо безпеки праці. За словами Роллінс, дослідження підтвердили відсутність прямого зв’язку між швидкістю переробки та рівнем виробничого травматизму.

Очікувані наслідки

Ці реформи мають зміцнити продовольчу систему США, знизити витрати для виробників та зробити постачання м’яса більш стійким. Найближчим часом FSIS розпочне розробку законодавчих змін для офіційного закріплення підвищених швидкостей виробництва.

Джерело

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *