promo-zsm
promo-zsm

Поголів’я свиней у Данії зросло цього року

Поголів'я свиней у Данії зросло цього року
pigcentre

Загальне поголів’я свиней в Данії станом на 1 січня 2021 року було на 5,2% вище, ніж у 2020 році.

На початку 2021 року кількісь свиней у Данії збільшилась на 5,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Загальне поголів’я свиней нараховує 13,4 мільйона голів, за останніми даними, опублікованими службою Статистики Данії. Це збільшення зумовлене більшою кількістю свиней на відгодівлі та поросят. Про це повідомляє Данська рада з питань сільського господарства та продовольства.

“Кількість свиней для забою зросла в порівнянні з попереднім роком на 11%. Ймовірно, це відбулось через меншу кількість свиней, що експортуються з Данії до Німеччини. Цій торгівлі перешкоджала більша кількість свиней, що переростала на фермах Німеччини, через обмеження переробних потужностей, і тому більше свиней залишилося в Данії “, – прокоментував Чарлі Рів, аналітик AHDB.

Нагадаємо, Імпорт свинини в Україну у лютому зріс у 3,5 рази, при чому, імпорт з Данії склав 40%.

За даними Євростату про торгівлю, за рік до листопада 2020 року данський експорт поросят до Німеччини скоротився на 241 000 голів (-4%). Хоча експорт свиней вагою понад 50 кг та племінних тварин збільшився відповідно на 113 000 голів (+ 112%) та 41 000 голів (+ 25%).

Джерело: euromeatnews.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *