promo-zsm
promo-zsm

Забій свиней Danish Crown повернувся до нормального рівня

Забій свиней Danish Crown повернувся до нормального рівня
pigcentre

За останні 6 місяців було докладено зусиль для усунення відставання в господарствах, кажуть у кооперативі Danish Crown.

Danish Crown оголосила в прес-релізі, що готова вітати нових учасників, оскільки потужність бійонь була доведена до нормального рівня. «За останні півроку було докладо фантастичних зусиль. Особливо водії, які доставляли свиней і персонал на бійнях, дійсно доклали зусилля щоб наздогнати там, де ми були позаду. Тому ми тепер можемо прискорювати поставку свиней перед Великоднем. Також вважаємо розумним прийняти перших нових членів зі списку очікування”, – говорить Ерік Бредхольт, голова правління Danish Crown.

Зростаючий тиск на забійну здатність бійонь на початку жовтня змусило кооператив ввести тимчасовий список очікування для допуску нових учасників кооперативу. Поставки свиней вже збільшувалися ще до спалаху африканської чуми свиней в Німеччині, і в той же час на забійну здатність негативно вплинули масштабні заходи проти COVID-19.

Нагадаємо: Поголів’я свиней у Данії зросло цього року.

З перспективою більшої кількості свиней для забою, Рада директорів Danish Crown вирішила зосередитися на підтримці хорошого сервісу для існуючих учасників і в той же час створити тимчасовий список очікування для нових учасників. Водночас було докладо зусиль для збільшення забійної здатності на данських бойнях Групи.

«Зовні може здатися простим завданням зарізати більше свиней, але з минулої весни потужність фактично значно збільшилася. Іншими словами, щотижня від учасників кооперативу приїзджають понад 200 додаткових поставок свиней, а для вирішення поставленого завдання на бійні найняли понад 500 нових співробітників. Відразу після Різдва ми відставали більш ніж на тиждень, але тепер забій перевершено на більше ніж 300 000 свиней. Це приносить задоволення”, – говорить Ерік Бредхольт.

Подальше наростання потужностей

Статус зараз полягає в тому, що в списку очікування більше 70 фермерів з річним виробництвом понад 700 000 забійних свиней. Спочатку будуть допущені нові члени, що відповідають поставкам 5000-7000 свиней на тиждень або від 250 000 до 350 000 свиней щорічно. Як відправна точка, нові учасники будуть прийняті після дати, коли вони висловили бажання стати учасниками Danish Crown в письмовій формі. Однак правління Danish Crown вирішило надати пріоритет допуску тих фермерів, які починають або вже будують нові свинокомплекси.

Джерело: Euromeatnews

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *