promo-zsm
promo-zsm

Експорт свинини з Бразилії збільшився на 15%

Експорт свинини з Бразилії збільшився на 15%
pigcentre

За 9 місяців 2021 року за кордон було відправлено 962 тис. тонн бразильської свинини.

Бразилія вже точно подолає межу в 1 мільйон тонн експорту свинини цього року. Попит все ще знаходиться на високому рівні, незважаючи на зменшення поставок до Китаю в третьому кварталі. 

Експорт свинини зріс на 15% . Філіппіни вже отримали 20 000 тонн свинини з Бразилії з ранньої весни, і очікується, що до кінця року вони додадуть ще кілька тисяч тонн. Чилі вдвічі збільшила обсяги імпорту (майже 50 000 тонн) цього м’яса з Бразилії порівняно з аналогічним періодом минулого року. 

Китай залишається основним ринком збуту (450 000 тонн), хоча попит на імпорт азіатської країни загалом впав за останні місяці, а збільшення внутрішніх поставок знизило ціни. Бразильські поставки до Китаю в першому півріччі 2021 року були на 28% більшими, ніж в еквівалентний період 2020 року.

«Поширеному успіху бразильського експорту цього року, безсумнівно, сприяла девальвація бразильського реала. Загальна вартість експорту за рік до вересня становила 11,6 млрд (BR). Це на 30% більше, ніж роком раніше.

Сильна конкурентоспроможність бразильського експорту становить проблему для інших світових експортерів, включаючи Великобританію. Адже ми конкуруємо за покупців свинини на світовому ринку», – сигналізує Бетан Вілкінс, старший аналітик AHDB.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *