Нещодавній прогноз від ABARES показує зростаючу тенденцію споживання продуктів харчування серед індонезійців.
Зараз Австралія придивляється до індонезійського ринку м’яса. Очікується, що він зросте на 1321% протягом наступних 30 років. Такий прогноз опублікувало Австралійське бюро економіки та науки сільського господарства і ресурсів (ABARES).
Згідно зі звітом, середній клас Індонезії зростав протягом останніх двох десятиліть, збільшившись на 13 відсотків з 2002 по 2016 рік. На початку 2020 року Світовий банк класифікував її як країну з рівнем доходу вище середнього. Проте після спалаху коронавірусу у світі та в Індонезії, цей рівень був знижений.
Однак після вирішення санітарної кризи, очікується, що доходи зростатимуть, як і споживання їжі.
“(COVID 19) збільшив кількість бідних в Індонезії до 27,5 мільйонів людей, або 10,1% населення. Також він звів нанівець 3 роки прогресу в подоланні бідності. Після того, як Індонезія вийде з кризи охорони здоров’я, вона повинна відновити свою тенденцію до економічного зростання, – йдеться у звіті.
Крім того, значне зростання кількості ресторанів і продуктових кіосків, а також активне використання смартфонів і служб доставки їжі показують переваги споживачів щодо готових страв. Індонезія займає лідируючі позиції серед багатьох платформ електронної комерції. Це заохочується її високим рівнем доходів і відкритістю урбанізованого населення до нових технологій, особливо в харчуванні”, – йдеться в прогнозі.
У звіті прогнозується збільшення споживання м’яса індонезійцями на 1321% до 2050 року.
Джерело: euromeatnews.com.