promo-zsm
promo-zsm

Врегулювання взаємовідносин між виробниками та торгівельними мережами – (відео)

Врегулювання взаємовідносин між виробниками та торгівельними мережами

10.12.21 за ініціативи міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатська аграрна рада» відбувся круглий стіл, де обговорювалися питання законодавчого врегулювання взаємовідносин виробників харчової продукції та торговельних мереж.

У ньому взяли участь народні депутати України Андрій Богданець, Сергій Бунін, Олександр Горобець, Олександр Сова і Степан Чернявський.

Також в засіданні взяли участь представники 13 профільних громадських об’єднань та асоціацій.

Було проаналізовано проблему взаємовідносин постачальників харчових продуктів і торговельних мереж та особливості законопроектів з цієї проблематики, які зараз розглядаються профільними комітетами Верховної Ради. Представники асоціацій відзначили актуальність ініціатив та необхідність якнайшвидшого ухвалення у першому читанні найбільш збалансованого законопроекту, яким одностайно визнаний законопроект №6068-3.

Вирішення проблеми взаємовідносин у торгівлі продуктами харчування потрібно не тількі постачальникам, бізнесу чи владі, воно потрібно населенню, яке відчуває зростання цін, підсумував Народний депутат Андрій Богданець.

Асоціація «М’ясної галузі» вдячна всім учасникам за активну позицію щодо підтримки вітчизняної харчової промисловості і сподівається на швидке ухвалення змін до законодавства.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *