promo-zsm
promo-zsm

До найбільшої події м’ясної галузі та свинарства Last Summer Day залишилось 5 днів

До найбільшої події м’ясної галузі та свинарства Last Summer Day залишилось 5 днів
pigcentre

Last Summer Day був ініційований Асоціацією “М’ясної галузі” спільно із Центром підвищення ефективності в тваринництві, Topigs Norsvin та КоФармінг Україна.

На Last Summer Day власники свинокомплексів зможуть домовитися про фінансування заміни генетики та модернізації свинокомплекса, почути про найкращи підходи у годівлі, отримати інформацію про найкращу генетичну компанію в світі в області свинарства та отримати запрошення до кооперативу Кофармінг Україна.

Під час виступів спікерів, проведення дебатів та круглого столу між виробниками та переробниками будуть зачіпатися інші важливі теми, що стосуються свинарства та м’ясної галузі: 

  • Національна економічна стратегія 2030 – стратегія, що затверджена Кабміном – розвиток виробництва свинини, відновлення поголів’я, стимулювання кооперації, збільшення частки тваринництва в структурі агросектору з 21%  до 50%
  • Нове свинарство 2025 – програма розвитку м’ясної галузі – про відновлення поголів’я, відкриття експорту, нарощення виробництва свинини до 3 млн т в рік та 80 млрд грн доданої вартості на рік
  • Як забезпечити тваринництво доступними кормами
  • Зменшення собівартості свиней
  • ПДВ 14% на весь ланцюг виробництва свинини

Також буде презентована перша українська електронна біржа тварин та м’яса Meattrade та програма отримання компенсації на заміну генетики до 80% – і це не повний перелік тем, що будуть на заході.
Захід відбудеться 30 серпня в Києві, за адресою: вул. Оболонська Набережна, 20 (Гольф Центр Київ). Подивитися програму та замовити квитки можна на офіційному сайті заходу.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *