promo-zsm
promo-zsm

В Україні запущено виробництво м’ясо-кісткового борошна

В Україні запущено виробництво м’ясо-кісткового борошна
НС_CIAB_АМГ

21 жовтня на «Володимир-Волинській птахофабриці» запустили цех з виготовлення м’ясо-кісткового борошна. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«З початком будівництва у 2019 році ми прогнозували, що зможемо відразу запустити і здати весь комплекс в експлуатацію. Це будівництво загалом вартує 1,5 млрд грн. На сьогодні робіт виконано майже на 700 млн грн. Запуск цього цеху — це нові робочі місця для жителів цього регіону, а для підприємства — нові можливості», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обладнання для цеху закупляли в Нідерландах, Італії, Туреччині та США. Виробнича потужність його складає 11 тонн м’ясо-кісткового борошна за день. Вартість закупленого обладнання становила майже 50 млн грн, а всього цеху — понад 130 млн грн. Він в першу чергу буде переробляти рештки від власного виробництва та в повному об’ємі зможе запрацювати із запуском всього комплексу в цілому.

Цех виготовлення м’ясо-кісткового борошна — цех якого раніше не було на підприємстві. Він дозволить переробляти рештки від виробництва, які до цього реалізовувалися як сировина на інші підприємства. Відтепер можемо виготовляти м’ясо-кісткове борошно та реалізовувати його підприємствам з виготовлення кормів для тварин», — підкреслили у компанії.

Повідомляється, що будівництво сучасного комплексу переробки відбувається за європейськими стандартами. Це повне оснащення сучасним обладнанням світових виробників та надійна систему еко-безпеки за рахунок вторинної переробки виробничих відходів та наявності очисних споруд.

Джерело: agropolit.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *