promo-zsm
promo-zsm

Можливості для м’ясокомбінатів на Last Summer Day

Можливості для м’ясокомбінатів на Last Summer Day
НС_CIAB_АМГ

Наприкінці серпня в Україні вперше відбудеться наймасштабніша подія свинарства та м’ясної галузі – Last Summer Day. Цей захід стане початком нової консолідованої доби у бізнес-стосунках виробників та переробників м’яса в нашій країні.

Для розвитку м’ясної галузі та свинарства, м’ясокомбінатам та свинокомплексам необхідно співпрацювати, аби бути конкурентоспроможним в сучасних реаліях бізнесу. Така консолідація – це Last Summer Day.

Цьогоріч переробники вперше отримають можливість: 

  • провести дебати та сісти за стіл переговорів із виробниками аби вирішити ключові питання галузі;
  • домовитись зі свинокомплексами щодо взаємовигідних бізнес-стосунків;
  • почути виступи фахівців м’ясної галузі щодо встановлення ПДВ 14% на весь ланцюг та перспективи м’ясної галузі в найближчі роки;
  • дізнатися про відкриття експорту свинини та як бути першим серед експортерів;

Крім того, буде йти мова про Національну економічну стратегію на період до 2030 року (НЕС 2030), що передбачає розвиток як м’ясної галузі, так і свинарства. Консолідація, НЕС 2030, співпраця – у сукупності утворюють сприятливі умови для розвитку бізнесів та розвитку галузей. 

Консолідація матиме і довготривалі наслідки – порозуміння між вирощуванням та переробкою є важливим чинником для успішного завершення стратегії “Нове свинарство 2025”, для економічного пожвавлення свинарства, м’ясної галузі та України в цілому.

Захід відбудеться 30 серпня в Києві, за адресою: вул. Оболонська Набережна, 20 (Гольф Центр Київ). Подивитися програму та замовити квитки можна на офіційному сайті заходу.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *