Наприкінці серпня в Україні вперше відбудеться наймасштабніша подія свинарства та м’ясної галузі – Last Summer Day. Цей захід стане початком нової консолідованої доби у бізнес-стосунках виробників та переробників м’яса в нашій країні.
Для розвитку м’ясної галузі та свинарства, м’ясокомбінатам та свинокомплексам необхідно співпрацювати, аби бути конкурентоспроможним в сучасних реаліях бізнесу. Така консолідація – це Last Summer Day.
Читайте також:
Last Summer Day 2021 – можливість для свинарів
Цьогоріч переробники вперше отримають можливість:
- провести дебати та сісти за стіл переговорів із виробниками аби вирішити ключові питання галузі;
- домовитись зі свинокомплексами щодо взаємовигідних бізнес-стосунків;
- почути виступи фахівців м’ясної галузі щодо встановлення ПДВ 14% на весь ланцюг та перспективи м’ясної галузі в найближчі роки;
- дізнатися про відкриття експорту свинини та як бути першим серед експортерів;
Крім того, буде йти мова про Національну економічну стратегію на період до 2030 року (НЕС 2030), що передбачає розвиток як м’ясної галузі, так і свинарства. Консолідація, НЕС 2030, співпраця – у сукупності утворюють сприятливі умови для розвитку бізнесів та розвитку галузей.
Консолідація матиме і довготривалі наслідки – порозуміння між вирощуванням та переробкою є важливим чинником для успішного завершення стратегії “Нове свинарство 2025”, для економічного пожвавлення свинарства, м’ясної галузі та України в цілому.
Захід відбудеться 30 серпня в Києві, за адресою: вул. Оболонська Набережна, 20 (Гольф Центр Київ). Подивитися програму та замовити квитки можна на офіційному сайті заходу.