promo-zsm
promo-zsm

Продаж найбільшого м’ясопереробника Німеччини виявився фейком

Продаж найбільшого м'ясопереробника Німеччини виявився фейком
НС_CIAB_АМГ

Один з найбільших німецьких м’ясопереробників Toennies повідомив, що наступне покоління очолить компанію, спростовуючи чутки про продаж Toennies.

Найбільший у Німеччині м’ясопереробник Toennies зростає та розширюється у міру того, як наступне покоління родини очолює компанію. Про це заявили керівні партнери компанії в п’ятницю, 19 березня, відмовившись коментувати чутки про продаж Toennies.

“Ми не коментуємо чутки про ринок. Врешті-решт, саме ми створюємо ринок і домагаємося розширення”, – сказали Клеменс Тьонніс та Максиміліан Тьонніс у листі до персоналу, який побачив Reuters.

“Зацікавлені групи” поширювали чутки про продажі.

Bloomberg News повідомила в четвер, що власники сімей шукають покупців для 50-річної фірми і що оцінили її в 4 мільярди євро (4,8 мільярда доларів).

Клеменс Тьонніс володіє близько 45% акцій, його племінник Роберт Тьонніс – близько 50%, а син Клеменса – Максиміліан – близько 5%.

“З Максиміліаном наступне покоління активе в управлінні компанією, наша міжнародна експансія прогресує крок за кроком”, – йдеться в листі.

Toennies можна розглядати як мішень для конкурентів, таких як Tyson Foods, JBS SA та китайської WH Group, і переговори можуть розпочатися протягом декількох тижнів, писав Bloomberg.

Читайте також: Країни ЄС об’єднались для боротьби з АЧС

Toennies потрапили в заголовки новин після спалаху коронавірусу на його головному заводі в Північному Рейні-Вестфалії минулого року, який вразив понад 1500 його співробітників і призвів до тимчасового закриття.

Toennies Holding має 28 заводів та експортує свою продукцію в 82 країни світу. У 2019 році компанія повідомила про оборот у розмірі 7,3 млрд євро.

Джерело: ThePigSite

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *