promo-zsm
promo-zsm

У Британії рітейл закуповуватиме місцеву свинину

У Британії рітейл закуповуватиме місцеву свинину
pigcentre

Більшість роздрібних продавців у Британії взяли на себе зобов’язання підтримувати британських виробників свинини. Це стало відповіддю на відкритий лист Національної асоціації свинарів (NPA).

У листі NPA закликала роздрібних продавців надати свою підтримку свинарству. Нагадаємо, що британська галузь переживає кризу, оскільки нестача робочої сили через Brexit і COVID-19 спричинили проблеми в ланцюжку поставок. Це призвело до великої концентрації свиней на фермах. У своєму листі Національна асоціація просить роздрібних продавці підтримати галузь свинарства, віддаючи перевагу британській продукції перед імпортом свинини з Європейського Союзу.

Великі роздрібні торговці, такі як Aldi, ASDA, Lidl, Co-op і Morrisons, запевнили британських виробників, що вони підтримають їх заклик. Мережа ASDA стверджує, що в ній будуть активно продавати нарізки місцевої свинини та заохочувати клієнтів вибирати саме її. Роздрібні мережі Sainsburys і Morrisons підтверджують свої зобов’язання щодо закупок 100% свинини в межах Британії.

Голова NPA Роб Мутімер сказав, що він задоволений підтримкою роздрібних торговців і додав: 

«Незважаючи урядовий пакет з підтримки свинарства, ми зовсім не близькі до виходу з кризи. Насправді ми знаходимося ще глибоко в ній. Тисячі свиней залишаються на фермах без можливості забою та переробки, – сказав він.

Оскільки фермери зіткнулися з безпрецедентною фінансовою кризою, підтримка роздрібними продавцями і громадськістю матиме вирішальне значення для виживання британського сектору свинарства».

Джерело: thepigsite.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *