promo-zsm
promo-zsm

Китай збільшить виробництво свинини на 20%

Китай збільшить виробництво свинини на 20%
pigcentre

Аналітики USDA очікують, що загальний обсяг виробництва свинини в Китаї складе майже 44 мільйони тонн.

USDA переглянуло прогноз на китайському ринку свинини. Згідно з прогнозами, опублікованими цього місяця, Китай збільшить виробництво свинини на 20,39% – до 43,75 млн тонн. Але потреба в імпорті м’яса залишиться і навіть буде підвищена. 

Аналітики очікують виробництва загального обсягу у 5 мільйонів тонн для покриття попиту на внутрішньому ринку. Це є на 150 000 тонн більше порівняно з прогнозами ринку, опублікованими в квітні.

Національний запас поголів’я на 2021 рік оцінювався у 410 мільйонів свиней проти 420 мільйонів, зазначених у квітні. На кінець 2017 року, до періоду АЧС, поголів’я становило 441,59 мільйонів.

Забій на 2021 рік прогнозується у 550 мільйонів голів, що є на 30 мільйонів більше, ніж зазначено у прогнозі навесні. Випередження забою може бути результатом активної участі фермерів на ринку. Це може бути зумовлено через високу вартість утримання тварин, втрати поголів’я або через побоювання африканської чуми свиней. 

Як результат, ціни на свинину в Китаї впали. Це може призвести до зменшення імпорту з Китаю в короткостроковій перспективі. Станом на сьогодні Іспанія, Бразилія, США, Канада та Нідерланди є основними постачальниками червоного м’яса на китайський ринок.

Нагадаємо, що АЧС в Німеччині під контролем.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *