promo-zsm
promo-zsm

Корейці проінспектували виробництво м’яса птиці в Україні

Корейці проінспектували виробництво м'яса птиці в Україні
НС_CIAB_АМГ

Корейські фахівці проінспектували три українських підприємства, зацікавлених в експорті м’яса птиці та продуктів з нього до Кореї. Про це повідомили в Держпродспоживслужбі.

Представники Компетентного органу Республіки Корея зустрілися з керівництвом Держпродспоживслужби, відвідали НДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, а також районне управління Держпродспоживслужби в Канівському районі.

Корейська сторона зауважила високий рівень відкритості українського компетентного органу та підприємств, їхню гарну підготовку до інспектування та готовність до співпраці для можливості відкриття ринку Кореї для м’яса птиці та продуктів з нього з України.

Після опрацювання наданих українською стороною матеріалів, затвердження звіту корейська сторона надасть свої вимоги до підприємств, які можуть подати заявку на акредитацію для експорту продукції птахівництва.

Нагадаємо, Україна й Корея вже погодили сертифікати на експорт з України молочних продуктів і перероблених яєчних продуктів.

Джерело: agrotimes.ua.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *