promo-zsm
promo-zsm

Губернатор в США проголосив місяць “М’яса на столі”

Губернатор в США проголосив місяць «М’яса на столі»
НС_CIAB_АМГ

У березні губернатор штату Айова Кім Рейнольдс проголосив квітень «місяцем м’яса на столі». Протягом цього часу вона заохочує жителів підтримувати тваринницьку галузь за допомогою споживання та купівлі м’яса. 

“Айова годує світ високоякісними продуктами”, – сказала Рейнольдс у своєму проголошенні. Свинина, яловичина, баранина, птиця та рибна продукція принесли майже 29 мільярдів доларів від продажу, що зробило Айову другим провідним сільськогосподарським штатом в країні. Майже третина свиней у країні вирощується в Айові.

З чого це почалось?

Її оголошення слідує за попередніми заявами в Колорадо та Небрасці, які викликали суперечки.

Губернатор демократичного штату Колорадо Джейсон Поліс оголосив 20 березня Днем “MeatOut” у своєму штаті. Поліс намагається зменшити споживання м’яса та заохотити людей, які їдять м’ясо, розглянути дієти на рослинній основі.

У відповідь губернатор штату Небраска Піт Рікеттс оголосив 20 березня у своєму штаті День “М’яса у меню”. Сільське господарство – галузь номер один у Небрасці, найбільшим сегментом виробництва є яловичина. 

“Хоча м’ясо є однією з найбільш насичених поживними речовинами продуктів, які ви можете їсти, є радикальні активісти проти сільського господарства, які працюють над тим, щоб припинити виробництво м’яса та наш спосіб життя тут, у штаті Небраска”, – сказав Рікеттс у своїй заяві.

У відповідь на негативну реакцію в Колорадо після проголошення Поліса, комісар штату Колорадо з питань сільського господарства Кейт Грінберг опублікував відкритий лист виробників худоби та роз’яснення, що прокламація “безглузда” і не було створено нового державного свята, Кейт також зазначила, що подібне проголошення було зроблено колишнім губернатором Джоном Хікенлупером у 2011 році.

“Ви, ваші сім’ї та ваша наполеглива праця є частиною фундаменту сільських громад Колорадо”, – написала вона у листі до тваринників Колорадо. “Я хочу, щоб ви знали, що я вас підтримую, коли ви робите те, що робите найкраще. Тваринницька галузь є важливою частиною минулого, сьогодення та майбутнього Колорадо. Жодне проголошення цього не змінить”.

Джерело: porkbusiness.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *