Агрохолдинг KSG Agro запустив в м. Дніпро власну лінію з випуску фасованої свинини. Лінія вакуумованого м’яса передбачає фасовку продукції, як в груповому, так і в порціонному форматі.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Відзначається, що потужність лінії, оснащеної імпортованим обладнанням (з української доопрацюванням), що дозволяє здійснювати фасовку в різні форми упаковок – від 2 до 8 кг, становить 1 т/год.
У KSG Agro заявили, що завдяки власній лінії вакуумованого м’яса, вони планують здійснювати поставки свинини, виробленої свинокомплексом агрохолдингу в с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), в торгові мережі.
Читайте також: “Гаврилівські курчата” виставлено на продаж
В даний час стартував пілотний проект з мережею продуктових супермаркетів VARUS.
«Запуск лінії фасованого м’яса – ще один крок на шляху підвищення якості нашої продукції для кінцевого споживача. Фасовка м’яса в вакуумовану упаковку різної форми підвищує збереженність нашої свинини, а також більш безпечно для покупців в умовах коронавирусной пандемії», – коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.
Джерело: Latifundist