promo-zsm
promo-zsm

Нова Зеландія зміцнює торгівельні відносини з Китаєм

Нова Зеландія зміцнює торгівельні відносини з Китаєм

Асоціація м’ясної промисловості Нової Зеландії вітає офіційну заяву Китаю на приєднання до угоди про транстихоокеанське партнерство (CPTPP). Сірма Карапєєва, виконавчий директор МВС НЗ, зазначила, що це є важливою подією для розширення торгівлі Нової Зеландії. Вона сподівається на встановлення плідних торгівельних стосукнів з Китаєм. На її думку, це допоможе прискорити відновлення економіки країни після пандемії COVID-19.

«Більш тісна регіональна інтеграція, що включає такого важливого торгівельного партнера як Китай, дозволить новозеландським компаніям з виробництва червоного м’яса 

поглибити свої відносини з споживачами в цьому важливому регіоні. Таке партнерство було задумано для глибшої регіональної інтеграції торгівельного блоку в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. 

Виконавчий директор Beef + LNZ Сем Макайвор сказав: 

«Сектор червоного м’яса Нової Зеландії підтримує нових членів, які можуть продемонструвати, що вони готові і здатні відповідати високим стандартам, які були узгодженні між участниками Партнерства. 

Угода про вільну торгівлю між Китаєм і Новою Зеландією демонструє прихильність до лібералізації торгівлі, де Китай буде важливим учасником у контексті співпраці в CPTPP. Крім того, розширення Партнерства є важливим кроком у продовженні поновлення та гармонізації торгівельних правил в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *