12 березня у Київі відбудеться щорічна конференція для керівників компаній ринку м’яса і м’ясопереробки – MeatForum. Про це повідомили організатори події.
У конференції візьмуть участь практично усі провідні гравці ринку, очікується більш ніж 150 делегатів. Крім великих м’ясопереробників, в заході також візьмуть участь постачальники м’яса, торгові мережі, постачальники інгредієнтів, упаковки та обладнання.
На заході обговорюватимуть найгарячіші питання м’ясопереробного бізнесу, які так чи інакше стосуються підвищення конкурентоздатності м’ясопереробного бізнесу:
- Як змінюється споживання і споживач, які групи м’ясних продуктів зростатимуть, а які зменшуватимуться;
- Що буде з ринком сировини, і як глобальний ринок впливає на український ринок м’ясопереробки, до чого готуватися м’ясопереробнику;
- Як потрапити на полицу, чого хочуть мережі від постачальників м’ясних продуктів, і які нові вимоги мереж;
- Чи працює онлайн я на які ще канали і формати збуту варто звернути увагу, фірмова роздріб, ресторани заправок, інтернет-магазини;
- Які інновації та тренди в пакуванні м’яса і м’ясних продуктів в Європі та світі.
Детальнішу інформацію щодо списку учасників і програми заходу запитуйте у організаторів – компанії FPR-Events. Контакти на офіційному сайті: https://meat.fprconf.com. Для участі необхідна реєстрація на сайті.
Коментарі: