promo-zsm
promo-zsm

У Києві відбудеться наймасштабніша конференція м’ясної галузі

MeatForum 2021: текстова трансляція
НС_CIAB_АМГ

12 березня у Київі відбудеться щорічна конференція для керівників компаній ринку м’яса і м’ясопереробки – MeatForum. Про це повідомили організатори події.

У конференції візьмуть участь практично усі провідні гравці ринку, очікується більш ніж 150 делегатів. Крім великих м’ясопереробників, в заході також візьмуть участь постачальники м’яса, торгові мережі, постачальники інгредієнтів, упаковки та обладнання.

На заході обговорюватимуть найгарячіші питання м’ясопереробного бізнесу, які так чи інакше стосуються підвищення конкурентоздатності м’ясопереробного бізнесу:

  • Як змінюється споживання і споживач, які групи м’ясних продуктів зростатимуть, а які зменшуватимуться;
  • Що буде з ринком сировини, і як глобальний ринок впливає на український ринок м’ясопереробки, до чого готуватися м’ясопереробнику;
  • Як потрапити на полицу, чого хочуть мережі від постачальників м’ясних продуктів, і які нові вимоги мереж;
  • Чи працює онлайн я на які ще канали і формати збуту варто звернути увагу, фірмова роздріб, ресторани заправок, інтернет-магазини;
  • Які інновації та тренди в пакуванні м’яса і м’ясних продуктів в Європі та світі.

Детальнішу інформацію щодо списку учасників і програми заходу запитуйте у організаторів – компанії FPR-Events. Контакти на офіційному сайті: https://meat.fprconf.com. Для участі необхідна реєстрація на сайті.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *