До початку найбільшої події свинарства та м’ясної галузі в Україні залишилося менше 20 днів. Last Summer Day – це консолідація вирощування та переробки, що була ініційована Асоціацією “М’ясної галузі”, Центром підвищення ефективності в тваринництві, Topigs Norsvin та КоФармінг Україна.
Цей захід ставить за мету об’єднати виробників і переробників для взаємовигідної співпраці. Це створює не тільки надійне та прогресивне економічне підґрунтя для ведення бізнесу, але й відкриває нові можливості у експорті свинини на міжнародні ринки та посилює конкурентоспроможність українських виробників.
Виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі” Микола Бабенко нещодавно підкреслював важливість такої консолідації на прес-конференції в Інтерфакс-Україна. Він наголошував, що в галузі є нагальні проблеми, які неможливо вирішити без злагодженої та плідної співпраці всередині виробничого ланцюга. До того ж, рішення цих проблем вже є – про них потрібно лише почути на події Last Summer Day.
На Last Summer Day учасники зможуть домовитися про фінансування для розвитку свого бізнесу, дізнатись як збільшити попит на свою продукцію та зменшити її собівартість, знайти надійного бізнес-партнера – і це не весь перелік можливостей, що надає така масштабна подія в Україні.
Захід відбудеться вже 30 серпня в Києві, за адресою: вул. Оболонська Набережна, 20 (Гольф Центр Київ). Подивитися програму та замовити квитки можна на офіційному сайті заходу.
Коментарі: