promo-zsm
promo-zsm

У Китаї введені жорсткі заходи щодо незаконних вакцин проти АЧС

У Китаї введені жорсткіші заходи щодо незаконних вакцин проти АЧС
pigcentre

Органи місцевого самоврядування попросили ідентифікувати позитивні зразки вірусу АЧС та повідомити про випадки місцеві ветеринарні органи.

Міністерство сільського господарства та сільських справ Китаю на цьому тижні оголосило, що збирається прийняти суворі заходи щодо незаконного виробництва та продажу вакцин проти африканської чуми свиней (АЧС). Країна наполегливо працює над відновленням свого стада свиней після триваючого спалаху АЧС. Він знищив половину поголів’я свиней. Однак використання незаконних вакцин спричинило нову форму африканської чуми свиней, яка може знищити свинарство. Окрім того, її важче виявити.

Нагадуємо, В’єтнам став першою країною, яка виробляє вакцину проти АЧС.

Міністерство заявило, що слід посилити ідентифікацію та тестування. Також воно попросило органи місцевого самоврядування якнайшвидше виявляти позитивні зразки вірусу та повідомляти про будь-які штами у місцеві ветеринарні органи.

Усі місцеві органи повинні посилити покарання за незаконні дії, пов’язані з підробкою вакцин, та негайно передавати їх до суду, повідомили чиновники виданню Reuters.

Фармацевтичним компаніям буде накладено максимальний штраф, анульовано ліцензію на діяльність та заборонено довічно виробляти ветеринарні препарати. Звіти місцевої влади очікуються 30 червня і 30 листопада. Нещодавні спалахи “класичного” вірусу АЧС були зареєстровані в провінціях Сичуань, Хубей і Юньнань, а дослідники повідомляли про кілька мутацій вірусу в перші два місяці 2021 року.

Джерело: euromeatnews.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *