promo-zsm
promo-zsm

Danish Crown встановила лист очікування для свинарів

Danish Crown встановила лист очікування для свинарів
pigcentre

Забійні потужності компанії Danish Crown були повністю завантажені протягом кількох місяців, але цього разу надлишок пропозиції став досить серйозною проблемою.

Компанія була змушена вжити термінових заходів, щоб впоратися з надмірною пропозицією на підприємствах з переробки свинини. З цього тижня організація запровадила лист очікування, який було затверджено на позачерговому засіданні ради директорів. 

«Ми хотіли б і надалі вітати нових пайовиків у нашій компанії, але це має відбуватися таким чином, щоб не погіршувати якість обслуговування для наших пайовиків. Ми уважно стежитимемо за розвитком подій і з нетерпінням чекаємо на можливість вітати нових власників паїв у компанії на постійній основі», – сказав Ерік Бредхольт, голова правління Danish Crown.

Основні проблеми при продажі датських поросят на експорт призвели до значного зростання виробництва забійних свиней у Данії в той час, коли забійні потужності Danish Crown вже були повністю завантажені.

Поєднання спалаху АЧС у Німеччині та Польщі, який ставить під сумнів великий експорт поросят, та конкурентного врегулювання щодо забійних свиней у Данії, означає, що постачання до Danish Crown вже давно збільшується, йдеться у прес-релізі компанії.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *