promo-zsm
promo-zsm

Свинарі в Британії отримали податкові канікули

Свинарі в Британії отримали податкові канікули
pigcentre

Задля підтримки виробників свиней в Англії та Шотландії AHDB оголосила податкові канікули для галузі. Така допомога розрахована на весь листопад 2021 року.

Наступного місяця виробники свиней в Англії та Шотландії не сплачуватимуть жодних зборів та податків. Така спроба допомоги виникла внаслідок зростаючої кризи в свинарстві Британії. Нагадаємо, що труднощі в галузі сталися через вихід країни з Євросоюзу та карантинні обмеження COVID-19.

Рада з розвитку сільського господарства та садівництва (AHDB) прийняла рішення, аби запровадити податкові канікули у відповідь на зростаючу кількість свиней на фермах, падіння цін та високі виробничі витрати. Цю рекомендацію погодили міністри обох країн. Податки з цієї галузі в Англії та Шотландії становлять трохи менше 1 мільйона фунтів стерлінгів.

Голова правління AHDB Майк Шелдон сказав: «Ці виклики, зокрема дефіцит кваліфікованих робітників, дуже сильно впливають на маржу. Сюди ще й додається зростання вартості кормів. Ці питання є надзвичайно важливими і вимагають загальногалузевих заходів».

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *