promo-zsm
promo-zsm

До найбільшої події м’ясної галузі та свинарства Last Summer Day залишилось 10 днів

До найбільшої події м’ясної галузі та свинарства Last Summer Day залишилось 10 днів
pigcentre

Вже за 10 днів відбудеться найбільша подія свинарства та м’ясної галузі – Last Summer Day. Ця конференція покликана покращити обидві галузі. Замість суперечок, пропонуємо консолідацію, щоб відкрити нові ринки збуту, збільшити ефективність та посилити конкурентоспроможність українських виробників та переробників у глобальному ринку.

На конференції будуть підніматися важливі теми як для свинарства, так і для м’ясної галузі:

  • Презентація компанії Topigs Norsvin – найінноваційніша генетика свиней вже в Україні
  • Виклики та перспективи м’ясної галузі та свинарства
  • Відкриття ринку експорту
  • Встановлення ПДВ 14% на весь ланцюг: виробник – переробник – споживач
  • Можливості фінансування для свинокомплексів
  • Кооперація виробників та переробників
  • Запуск компенсацій свинокомплексам у випадку АЧС
  • Отримання компенсації на генетику до 80%

Взаємовигідна співпраця – це ключ до збільшення власних прибутків, покращення економічної ситуації вирощування та переробки, сприянню розвитку галузі та всієї України. Також про це наголосив виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі” Микола Бабенко: “Настав час підніматися з того дна, куди потрапило свинарство в Україні. Стратегію, план дій, як виходити та інструменти – ми маємо. Отже, залишилося об’єднати зусилля виробників та переробників на Last Summer Day та розпочати нову добу – добу консолідованої та ефективної співпраці м’ясної галузі та свинарства”, – наголосив Микола Бабенко.

Окрім цього, під час виступів, проведення дебатів та круглого столу будуть зачіпатися інші важливі теми, що стосуються свинарства та м’ясної галузі. А саме: 

  • Національна економічна стратегія 2030 – стратегія, що затверджена Кабміном – розвиток виробництва свинини, відновлення поголів’я, стимулювання кооперації, збільшення частки тваринництва в структурі агросектору з 21%  до 50%
  • Нове свинарство 2025 – програма розвитку м’ясної галузі – про відновлення поголів’я, відкриття експорту, нарощення виробництва свинини до 3 млн т в рік та 80 млрд грн доданої вартості на рік
  • Як забезпечити тваринництво доступними кормами
  • Зменшення собівартості свиней
  • ПДВ 14% на весь ланцюг виробництва свинини

Це найактуальніші питання для свинарства та м’ясної галузі. Також буде презентована перша українська електронна біржа тварин та м’яса Meattrade, розкажуть про годівлю до 110 кг за 154 дні та ознайомлять детальніше з програмою отримання компенсації на заміну генетики до 80%.
Встигніть придбати квитки на офіційному сайті заходу, адже залишилося всього 10 днів.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *