promo-zsm
promo-zsm

Китай збереже обсяг поголів’я свиней до 2025 року

Китай збереже обсяг поголів’я свиней до 2025 року
pigcentre

Китай прагне зберегти поголів’я свиноматок на рівні 43 мільйонів голів протягом 2021-2025 років, заявив уряд КНР у п’ятницю.

Обсяг виробництва в Китаї вже встиг відновитися після нищівного удару АЧС у 2018 році. Проте його «фундамент» потрібно зміцнити, аби забезпечити внутрішній попит – про це йдеться в документі уряду країни.

Мінімальний запас свиноматок не буде меншим 40 мільйонів голів за період з 2021 по 2025 рік, йдеться у спільній заяві міністерства сільського господарства та інших профільних комітетів. Всі зусилля спрямовані на «відновлення поголів’я свиней та сприяння здоровому та сталому розвитку галузі свинарства», – йдеться в документі.

Минулого місяця представник влади заявив, що поголів’я свиней у Китаї на кінець червня налічувало 439 млн. Це становить 99,4% від поголів’я у кінці 2017 року. Поголів’я свиноматок –  45,64 млн голів – збільшилося на 2% у порівнянні з тим же періодом.

Китай радить власникам свинокомплексів поновлювати запаси свиноматок або позбавлятися від менш продуктивних. Також згідно з планом стабілізації виробництва свиней, Пекін прибрав свинину з державних резервів для коригування ринкових пропозицій та цін.

Китай також закликав місцеву владу зареєструвати свиноферми, в яких нараховується більш 500 свиней. Це потрібно для того, аби відстежувати виробництво та приріст поголів’я. До того ж, місцева влада зможе надавати субсидії фермам, де кількість тварин буде зменшуватися більше 3 місяців поспіль.

Державний плановий відділ Китаю у п’ятницю пообіцяв забезпечити достатні поставки м’яса, “необхідного для мінімального життєзабезпечення населення”. Адже пожвавлення захворюваності на COVID-19 та сильні повені в провінціях викликають нові занепокоєння в сфері виробництва свинини.

Також читайте: Beyond Meat відзвітував про зростання збитків.

Джерело: thepigsite.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *