promo-zsm
promo-zsm

Філіппіни тестують препарати проти АЧС

Філіппіни тестують препарати проти АЧС
pigcentre

Міністерство сільського господарства Філіппін проводить попередні випробування препарату Ivermectin для перевірки його ефективності у профілактиці та боротьбі з африканською чумою свиней (АЧС).

У звіті Business Mirror пояснюється, що Міністерство сільського господарства Філіппін створить міжвідомчу дослідницьку групу з питань контролю та запобігання африканській чумі свиней. Одним із перших видів діяльності буде перевірка здатності Ivermectin та інших запобігати та контролювати розповсюдження АЧС.

Дослідницька група була створена за спеціальним наказом (SO) 310, виданим міністром сільського господарства Вільямом Даром. Дар сказав дослідницькій групі “підготувати науково-дослідні пропозиції щодо використання Ivermectin, ASF Buster, Cloud Feed та інших продуктів” для боротьби з розповсюдженням АЧС.

Дар наказав групі “сформулювати та розробити науково обґрунтовану політику національних настанов щодо використання Ivermectin та інших засобів у програмах контролю та профілактики АЧС”.

“Ivermectin (Івермектин) – це загальноприйнятий протипаразитарний препарат, який може знищувати безліч вірусів in vitro, проте переклад цієї терапевтичної здатності в дослідженнях на людях та тваринах не завжди гарантований. ASF Buster – це «зовнішній та ротовий дезінфікуючий спрей для знищення бактерій та нейтралізації вірусів”, – згідно з повідомленням виробника продукту Alixin PH.

Міністр також заявив, що Міністерство сільського господарства співпрацює з 10 приватними компаніями для випробування потенційних вакцин проти АЧС.

Джерело: The Pig Site

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *