promo-zsm
promo-zsm

Китай збільшує імпорт яловичини

Китай збільшує імпорт яловичини
pigcentre

Минулого місяця Китай імпортував менше м’яса в загальній кількості. Проте імпорт яловичини суттєво зріс, від його звичайного обсягу закупівлі.

Незважаючи на значне скорочення імпорту м’яса, про яке Китай повідомив у вересні (-17%), імпорт яловичини має тенденцію до зростання. Імпорт цього м’яса у вересні був більшим, ніж обсяги, повідомлені за останні 5 місяців. 220 000 тонн яловичини надійшло в КНР минулого місяця.

З точки зору вартості, це рекордний показник за весь час на китайському ринку яловичини: 1,33 млрд доларів. Тенденція зростання, як очікується, збережеться в останньому кварталі цього року.

Тим часом імпорт свинини скоротився до 210 000 тонн, що майже на 50% менше, ніж у вересні 2020 року (310,00 тонн). Починаючи з березня цього року імпорт свинини має тенденцію до спаду, скоротившись з 580 000 до 210 000 тонн минулого місяця.

Очікується, що внутрішнє виробництво свинини залишатиметься на високому рівні до кінця року. Але аналітики вважають, що Китай відновить імпорт свинини у першій половині 2022 року через скорочення національних запасів свиней.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *