promo-zsm
promo-zsm

Великобританія оголошує тиждень яловичини

Великобританія оголошує тиждень яловичини
НС_CIAB_АМГ

З 23 по 30 квітня 2021 року галузь відзначає Великий Британський Тиждень Яловичини (GBBW). Національний союз фермерыв (НСФ) закликає фермерів скористатися цією можливістю, щоб продемонструвати, чому уряд повинен підтримувати просування британської яловичини як вдома, так і за кордоном.

Нагадаємо, що Асоціація “М’ясної галузі” оголосила травень “Місяцем м’яса”.

“Збільшення споживання м’яса – підтримає весь ланцюг м’ясної галузі, від вирощування до переробки, для яких 2021 рік став справжнім випробуванням”, – вважає Микола Бабенко, виконавчий директор АМГ.

Раніше цього тижня прем’єр-міністр Борис Джонсон відвідав Стюарта та Лінн Ферфакс, тваринників у національному парку Пік, округ Дербішир.

Великобританія оголошує тиждень яловичини
Прем’єр-міністр Борис Джонсон та президент НСФ Мінетт Беттерс на фермі в районі Пік.

До нього приєдналась президент НСФ, Мінетт Баттерс, яка сказала: “Ми абсолютно поділяємо амбіції уряду експортувати британську продукцію в нових умовах. Ми вважаємо, що можемо бути глобальними лідерами. Було чудово обговорити можливості уряду фінансувати 60 мільйонів фунтів стерлінгів для стимулювання експорту, демонстрації світу серйозного підходу до експорту продукції сільського господарства та харчової промисловості”.

Коментуючи GBBW Баттерс сказала: «Великий Британський Тиждень Яловичини цього року настає у вирішальний час для нашої країни та наших фермерів. Ми не тільки досліджуємо нові ринкові можливості, але ми готуємось до найбільшої у світі кліматичної конференції COP26, яка відбудеться пізніше.

“Ми маємо повноваження бути світовими лідерами у сталому виробництві червоного м’яса. Ми хочемо встановити глобальний стандарт високого добробуту, екологічно чистої яловичини та допомогти побудувати британський бренд продовольства”.

Фермери ж закликали до того, щоб використати цей тиждень, щоб поділитися історією успіху, пов’язаною з британською яловичиною, та продемонструвати, чому британське справді найкраще.

Джерело: meatmanagement.com

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *