promo-zsm
promo-zsm

США нарощує об’єми експорту свинини

США нарощує об’єми експорту свинини
pigcentre

Не дивлячись на те, що в КНР відбувається відновлення національного поголів’я свиней, експорт свинини із США до ринку Азії та Мексики невпинно зростає.

Із січня по липень експорт свинини до Китаю та Гонконгу збільшився на 23% – до 231 283 тонн. В грошовому еквіваленті сума становить  558 млн доларів (збільшилась на 29%). Окрім цього, попит на постачання м’яса зростав в Мексиці, Південно-Східній Азії, Центральній та Південній Америці і Океанії.

Експортний рекорд досяг $848,8 млн. Це є на 26% більше, ніж рік тому, інформує Федерація експорту м’яса США (USMEF).

Серпень місяць також був доволі відчутним для експорту свинини із США. Постачання склали 225 822 тонн, що на 4% більше, ніж рік тому. А вартість зросла на 20% – до $633,9 млн. Зростання на кількох інших ринках допомогло компенсувати очікуване уповільнення експорту м’яса до Китаю. 

Загалом, за січень-серпень експорт був на 1,5% вище, ніж минулого року. Трохи більше 2 мільйонів тонн, тоді як вартість виросла на 10% – до 5,62 мільярда доларів, йдеться у прес-релізі USMEF.

Мексика залишається основним ринком для свинини із США. Обсяги експорту в цю країну в серпні досягли 80 779 тонн. Це на 47% більше, ніж рік тому. Протягом серпня весь експорт до Мексики був на 25% вищим за минулий рік і склав 543 550 тонн. А вартість зросла на 56% – до 1,1 млрд доларів. 

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *