promo-zsm
promo-zsm

USDA сприяє фінансовій підтримці м’ясної галузі

USDA сприяє фінансовій підтримці м’ясної галузі
НС_CIAB_АМГ

Міністр сільського господарства США Том Вілсак оголосив, що уряд планує виділити додатково  $100 мільйонів. Ці гроші покликані вирішити проблеми в м’ясній галузі, що виникають внаслідок пандемії. Також, частина грошей піде на вирішення вже давно існуючих проблем в галузі.

Фінансування сприятиме кредитуванню громад та приватного сектора для розширення потужностей з переробки м’яса та птиці. Також фінансування торкнеться іншої інфраструктури ланцюгів постачання продуктів харчування. Ці інвестиції допоможуть відкрити більше можливостей для фермерів. Також вони усунуть проблемні місця у ланцюжку поставок продовольства, що були виявлені та посилені COVID-19.

Відповідний департамент планує оприлюднити подробиці про нову програму та про те, як подати заявку. Додаткове фінансування стало ініціативою адміністрації Президента Байдена.

«Під керівництвом президента Байдена та віце-президента Гарріса, USDA переносить баланс сил назад до громад та до малого бізнесу Америки», – сказав Міністр Том Вілсак».

Нагадаємо, що вже  $500 мільйонів було виділено задля збільшення потужностей м’ясної галузі, зокрема з переробки птиці.

«COVID-19 виявив уразливі місця в нашій продовольчій системі. В міру того, як ми відновлюємо свою діяльність, ми повинні створювати більші та кращі ринки, що будуть посилювати конкуренцію. До того ж, вони створюють економічні можливості у всіх сільськогосподарських та продовольчих мережах Америки. 

Це ще один крок у наших зусиллях діяти на основі уроків COVID-19. Таким чином, ми створюємо справедливу, конкурентоспроможну, розподілену та стійку продовольчу систему. За планом, в цій системі більша частка продовольчого долара буде надходити до тих, хто вирощує, збирає, переробляє та готує нашу їжу».

Джерело: thepigsite.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *