promo-zsm
promo-zsm

Ціни на свиней в Китаї провокують збільшення імпорту

Ціни на свиней хитають виробництво в Китаї
pigcentre

З січня 2021 року до кінця червня 2021 року ціни на живих свиней в Китаї впали майже на 65% через збільшення забою, низький споживчий попит та велику загальну кількість свинини, що доступна на ринку. 

Зниження цін значно впливає на місцевих виробників. Разом з іншими факторами, падіння цін робить актуальним попит на імпортну свинину.

У період з квітня по червень 2021 року надмірне виробництво свинини в Китаї знизило ціни на продукт, що змусило дрібних та середніх виробників ліквідувати запаси на фермах. Тому китайська влада запроваджує систему боротьби з серйозними коливаннями цін на живих свиней та свинину, аби контролювати ціни та підтримувати фермерів.

Незважаючи на це, продовження зниження цін на живих свиней та їх м’ясо створить потенційні проблеми у виробництві у другій половині 2021 року. Це призведе до збереження попиту на імпортний товар. Також після відновлення спалахів африканської чуми свиней (АЧС), виробники виявляють підвищену стурбованість щодо поширення хвороби. 

Ціни на корм в Китаї залишаються відносно високими, навіть незважаючи на те, що китайська промисловість вивчає можливість варіювання раціонів кормових інгредієнтів. До того ж, поповнення запасів комерційних свиноферм затримується і це призведе до зниження виробництва свинини у другій половині 2021 року.

За останні місяці дрібні та середні виробники ліквідували свиней із надмірною вагою (понад 250 кілограмів), свиней стандартної ваги (близько 150 кілограмів) та свиней з низькою вагою, оскільки ціни на м’ясо свиней впали. Раніше виробники утримували тварин із надмірною вагою, оскільки споживачі та переробники м’яса вважали створювали попит на продукт.

Також читайте, що Харківщина збільшує виробництво тваринницької продукції.

Джерело: euromeatnews.com.

Вітаємо 👋
Бажаєте отримувати актуальні новини?

Введіть у поле свій E-mail та отримуйте новини на пошту

Ми не надсилаємо спам!

Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *